Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، شکور اکبرنژاد در جلسه این هفته شورای اسلامی شهر تبریز با اعلام این مطلب گفت: عدم بکارگیری نیروهای بازنشسته در جاهای مختلف شهرداری از ضروریات است البته مشاوره گرفتن از این افراد که دارای تجارب ارزشمندی هستند ایرادی ندارد اما بکار گیری این نیروها فضا را برای رشد جوانان می بندد و آنان زا نسبت به پیشرفت شغلی و آینده ناامید می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبرنژاد بااشاره اینکه تعیین روش مناسب برای ارتقا و تبدیل وضعیت نیروهای مجموعه شهرداری ضروری است گفت: از شهردار محترم درخواست داریم روش مناسب برای تغییر وضعیت نیروهای شهرداری تعیین شود و یک نیرو باید بداند که در زمان مشخص بعد از فعالیت و عملکرد مناسب از سوی وی بعد از ارزیابی،تبدیل وضعیت صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به وجود نیروهای کافی برای ارائه آموزش های شهروندی گفت: ضرورت دارد در راستای توسعه فرهنگ شهرنشینی و ترویج فرهنگ نشینی با استفادهاز نیروهای شهرداری نسبت به آموزش های شهروندی، آموزش تفکیک از مبدا زباله، مسائل ترافیکی و سایر مسائل در مراکز آموزشی و سطح شهر آموزش های لازم انجام گیرد.

اکبرنژاد افزود: با وجود بیش از 80 دستکاه فرهنگی شاهد نقص در خروجی فعالیت ها و کم اثر بودن کارهای فرهنگی هستیم شاید یکی از دلایل عدم موفقیت موازی کاری ها همین موضوع است و همسو شدن مجموعه های مرتبط با امور فرهنگی باعث ارتقای فرهنگ می شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به ضرورت توسعه اتوماسیون اداری در مجموعه مدیریت شهری تبریز گفت: به نظر می رسد یکی از راههای شفاف سازی، کامل کردن اتوماسیون اداری است. اگردر اتوماسیون اداری نقصی هست باید رفع کنیم. باید نامه نگاری های اداری کاغذی به اتوماسیون تبدیل شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران

به گزارش خبرآنلاین، زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است.

دنیای اقتصاد در گزارشی نوشت: زمین‌های زیر پل‌های تهران، به محل جدید یکسری از کسب و کارهای صنفی تبدیل شده است. از راه‌اندازی کارواش تا صافکاری و نقاشی، از قفل‌سازی و تعمیر شیشه تا بهره‌برداری در قالب پارکینگ خودرو. اراضی پایین پل‌های تهران، زمین‌های شهر محسوب می‌شود و مالک آن یه بهتر است گفته شود «نگهبان این اراضی»، شهرداری تهران است.

حال اگر استفاده تجاری از زیرپل‌های تهران، با اجازه شهرداری است، «درآمد روزانه بودجه شهرداری از این محل» در کدام یک از ردیف‌های مصوب بودجه تهران قید می‌شود؟

اگر هم کاسبی زیرپل، بدون هماهنگی با مدیران شهر بوده، در این صورت این «حیات خلوت» موجود در پایتخت چطور شکل گرفته است که شهرداری به محض «بدهی یک مغازه به شهرداری»، با بلوک سیمانی جلوی کسب و کار او را می‌گیرد اما اینجا در روز روشن، تجارت با اراضی شهر بدون پرداخت «حق شهر» برقرار است؟ عکس از بزرگراه یادگار امام گرفته شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901289

دیگر خبرها

  • استفاده از نیروهای متدین در دانشگاه از کارهای استاد مطهری بود
  • تجلیل از معلمان بازنشسته شهرستان بافق
  • تقدیر از معلمان نمونه و بازنشسته
  • تجلیل از معلمان نمونه و بازنشسته
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • یکپارچگی نیروهای مسلح موجب یاس و ناامیدی دشمن است
  • بخشی از بودجه عمرانی دستگاهها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • بازار کاسبی‌های جدید زیر پل‌های تهران