Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌ها بزرگ یا کوچک به بستر نرم‌افزاری جهت ثبت مکاتبات نیاز دارند بستری مناسب و مطمئن که برای نیل به یک سازمان الکترونیک و بدون گردش کاغذ (Paperless) و در اختیار داشتن مجموعه اطلاعات یکپارچه و قابل‌ دسترس از دستگاه‌های مختلف را مهیا کند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام آی کن، راه‌اندازی چنین بستری نیاز به هزینه راه‌اندازی و نگه‌داری سرور و دیگر هزینه‌های جانبی دارد، حال اگر کسب‌وکاری به هر دلیلی نخواهد خود را درگیر چنین هزینه‌ای کند استفاده از خدمات در بستر ابر یا SaaS تنها راه‌حل به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نرم‌افزار به‌عنوان سرویس یا SaaS Software As A Service روشی جدید در ارائه خدمات نرم‌افزاری هست که در آن تمام مسئولیت خرید، نصب و راه‌اندازی نرم‌افزار بر عهده شرکت ارائه دهنده خدمات است و خدمات و امکانات از طریق تارنما در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نرم‌افزارهایی مانند DropBox, EverNote, Google Drive, Google Docs و … هم مبتنی بر مدل SaaS هستند.

نرم‌افزار اتوماسیون اداری دارای به‌روزرسانی خودکار و دارای قابلیت مدیریت است و مهم‌تر اینکه هزینه‌های آن بسیار کمتر از سرمایه‌گذاری بر روی خرید و نصب نرم‌افزار است چون نرم‌افزار از راه دور میزبانی می‌شود و کسانی که خواهان استفاده از آن هستند تنها باید بابت استفاده از سرویس و نرم‌افزارها مبلغی را ماهانه، سه‌ماهه یا سالانه به ارائه‌دهنده خدمات بپردازند. البته در این میان چون نیاز به خرید و راه‌اندازی نرم‌افزارها نیست و از طرف دیگر نیازی به هزینه کردن بابت نگهداری تجهیزات نیست، بسیار مقرون‌به‌صرفه است و کسب‌وکارهایی که در ابتدای کار سرمایه زیادی ندارند، می‌تواند بهترین گزینه باشد. در کل شاید استفاده یک سال از اتوماسیون اداری روی بستر ابر هزینه یک‌صدم و شاید کمتر از راه‌اندازی محلی اتوماسیون اداری فقط برای خود سازمان داشته باشد.

شاید عده‌ای باز فکر کنند که باید ماهانه مبلغی را به شرکت سرویس‌دهنده‌های ابری SaaS بپردازند ولی بحث این است باید به این پرداخت‌ها به مانند پرداخت پول برای آب و برق نگاه کنند ازاین‌رو استفاده از این سرویس اتوماسیون ابری نیز خود یک دارایی محسوب می‌شود.

استفاده از نرم‌افزار اتوماسیون اداری دارای مزیت‌های دیگری است. وقتی کسب‌وکاری رشد می‌کند به دنبال آن تعداد کارمندان نیز افزایش می‌یابد بنابراین تنها کافی است از طریق جستجوگر اینترنت کاربران جدید شما به اتوماسیون روی سرویس‌دهنده‌های ابر متصل شده و از نرم‌افزارها و خدمات استفاده کنند. این سیستم دارای انعطاف‌پذیری بالایی است چون اگر کاربران آن در محل کار نباشند می‌توانند از هرجایی که می‌توان به اینترنت دسترسی داشته و به اتوماسیون و اطلاعات شرکت متصل شوند و کارها را از هر جا انجام دهند.

برخی شرکت‌های ایرانی نیز اقدام به ارائه خدمات نرم‌افزاری در بستر ابر کرده‌اند و خدمات اتوماسیون اداری و میز خدمت و BPMS و CRM و … را در بستر ابر ارائه می‌دهند.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گروه آی کن اتوماسیون اداری میز خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۵۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد

فنلاند در راستای طرح دیجیتالی کردن خدمات، نخستین کتابخانه الکترونیک جهان را راه‌اندازی کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، کتابخانه ملی فنلاند خدمات کتابخانه الکترونیکی خود را راه‌اندازی کرده است که به عنوان یک پلتفرم پیشگام در جهان معرفی شده است. در حال حاضر، این شبکه برای ۸۵ درصد از ساکنان فنلاند در دسترس خواهد بود. این کتابخانه الکترونیکی به عنوان یک برنامه قابل دانلود برای گوشی‌ها و تبلت‌ها در دسترس است و به کاربران امکان می‌دهد کتاب‌های الکترونیکی، صوتی و مجلات دیجیتال را امانت بگیرند. این کشور، رویکرد دیجیتال را برای در دسترس قرار دادن هرچه بیشتر خدمات مرتبط با کتاب انجام داده است تا هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی را ترویج دهد.

به جای کارت کتابخانه، هنگام اولین ثبت‌نام برای سرویس از احراز هویت پیشرفته استفاده می شود. هر کسی که شهرداری محل سکونتش به این سرویس ملحق شده است، می‌تواند از کتابخانه الکترونیکی استفاده کند. هزینه این خدمات به ازای هر ساکن برای شهرداری ها ۰.۷ یورو است.

بر اساس گزارش ها، سرویس مشابه و در عین حال متفاوتی در دانمارک نیز توسعه یافته است و این ایده در سایر کشورهای شمال اروپا نیز در حال اجراست.

به عنوان یک سرویس جدید، مدیران پروژه هنوز نمی‌دانند که چگونه این رویکرد در آینده توسعه خواهد یافت. فقط زمان نشان می‌دهد که کدام اقلام بیشتر برای استقراض درخواست می‌شوند. کاربران برنامه همچنین می‌توانند بازخورد خود را در مورد این سرویس ارسال کنند و به پیشرفت بعدی آن کمک کنند.

به نظر می‌رسد که کتابخانه الکترونیکی نیز از بعضی مشکلات ذاتی کتابخانه های قدیمی رنج می‌برد، به‌ویژه این واقعیت که کاربران احتمالاً باید مدتی منتظر بمانند تا مطالب جدید منتشر شده برای امانت در دسترس قرار گیرند.

اما نکته مهم این است که مطالب خواندنی به زبان های فنلاندی، سوئدی و انگلیسی در دسترس خواهد بود.

کد خبر 749601

دیگر خبرها

  • غذارسانی به حیوانات محبت در حق آنها نیست
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • کتاب روسازی راه و فرودگاه
  • تهران ۱۰ هزار سگ بدون صاحب دارد | زنده گیری روزانه ۵۰ سگ از سطح شهر
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران
  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند