Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@17:37:49 GMT

تشکیل بانک اطلاعات صنایع‌دستی در اتوماسیون اداری ناجا

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۰۶۰۷۰

تشکیل بانک اطلاعات صنایع‌دستی در اتوماسیون اداری ناجا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی یگان حفاظت میراث فرهنگی، در اجرای مصوبات جلسه مورخ ۹۸/۴/۵ ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نخستین  جلسه تخصصی  پیرامون بررسی اقدامات نظارتی و کنترلی بر قاچاق اموال تاریخی‌فرهنگی و صنایع‌دستی برگزار شد.

این نشست با حضور فرمانده یگان حفاظت، معاونان و جمعی از مدیران یگان حفاظت، نمایندگان معاونت های میراث فرهنگی و صنایع دستی، نمایندگانی از اداره حقوقی، گمرک و پلیس فرودگاه‌های کشور، راه آهن، پلیس امنیت اقتصادی و معاونت عملیات مرزبانی ناجا  در محل ستاد مرکزی یگان حفاظت میراث فرهنگی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه سردار امیر رحمت اللهی فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی،  با اشاره به اهمیت میراث فرهنگی به عنوان سرمایه ملی و هویت تاریخی این مرز وبوم و با توجه به ماهیت وظائف ذاتی یگان در زمینه حفاظت اموال منقول و غیرمنقول تاریخی، بر لزوم اتخاذ تدابیر مناسب در جهت کاهش جرائم علیه مواریث ارزشمند تاریخی و فرهنگی و قاچاق اموال تاریخی، از طریق تداوم تعاملات سازنده و موثر با نیروی انتظامی و برخورداری از ظرفیت های حمایتی ناجا در زمینه برخورد قانونی و قاطع  با متخلفان و سوداگران این عرصه و محدود کردن زمینه های ارتکاب جرم تاکید کرد.

او از جایگاه ویژه صنایع دستی در بازارهای بین المللی به عنوان یکی از مهمترین ارکان اقتصاد خلاق در درآمدزایی و رونق اشتغال نام برد و از آثار مخرب و زیانبار قاچاق صنایع دستی بر پیکره فرهنگی و اجتماعی  و... جامعه و از انواع قاچاق چمدانی صنایع دستی کم حجم با ارزش ریالی بالا و یا در قالب لوازم خانگی مجاز به دلیل تعرفه پایین واردات به عنوان مصادیق امر یاد کرد.

رحمت الهی، همچنین ارتقای تعاملات فرابخشی به منظور تشدید اقدامات نظارتی و کنترل هدفمند در مبادی ورودی و خروجی و نیازسنجی آموزشی از طریق هماهنگی با رده های سازمانی و ناجا در رابطه با آشنایی ماموران و ایجاد حساسیت در جهت شناخت اموال تاریخی و صنایع دستی را از مهمترین عوامل موثر در زمینه مبارزه با قاچاق کالاهایی از این دست عنوان کرد.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی در ادامه با اشاره به پدیده مجرمانه حفاری غیرمجاز و فراوانی آن در جامعه به‌واسطه وجود خرده‌فرهنگ‌های اشتباه مانند  دستیابی یک شبه به ثروت، از دستگاه فلزیاب به عنوان ابزاری در جهت تحصیل غیرمجاز اشیای تاریخی و از قانون فلزیاب و نقش کلیدی یگان حفاظت به عنوان متولی و مجری قوانین مرتبط نام برد و ایجاد حساسیت در مراجع قضایی و رده‌های نیروهای انتظامی، دفاع قاطع نمایندگان حقوقی و نیز افزایش هزینه ارتکاب جرم و… را از راه‌کارهای اساسی در زمینه پیشگیری و مقابله با جرائم این حوزه برشمرد .

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی، همچنین  بر ضرورت تشکیل بانک اطلاعات صنایع دستی در اتوماسیون اداری ناجا به منظور تسریع در تبادل داده‌های موردنیاز، دسترسی رده های نیروی انتظامی به سامانه جام سازمان میراث فرهنگی و اطلاع رسانی دقیق آخرین مقررات و دستورالعمل های مربوطه با هدف مقابله جدی با پدیده قاچاق اموال تاریخی و فرهنگی و صنایع دستی تاکید کرد.

کد خبر 4688408 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ناجا کتاب و کتابخوانی ادبیات معرفی کتاب ترجمه بازار نشر ادبیات جهان گردشگری روز خبرنگار رایزنی فرهنگی حوزه هنری خانه کتاب سازمان میراث فرهنگی و گردشگری رادیو فرهنگ بازار کاغذ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان فارس، محمد ثابت اقلیدی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت_در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به قول مساعد وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و حمایت‌های معاون صنایع‌دستی کشور مبنی بر حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی، اظهار کرد: با همکاری دولت سیزدهم، حمایت‌های دکتر ایمانیه استاندار فارس، بیمه ۵۶۱ نفر از هنرمندان صنایع‌دستی استان فارس تائید شده است.

وی افزود: طی روزهای آینده این هنرمندان برای تکمیل مدارک به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس مراجعه خواهند کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس با بیان اینکه ملاک تائید بیمه تأمین اجتماعی هنرمندان، دارا بودن مدرک مرتبط با رشته فعالیت و مجوز فنی‌وحرفه‌ای است، اضافه کرد: با تلاش‌های انجام‌شده پس از ۱۵ سال بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس به نتیجه رسید.

ثابت اقلیدی با بیان اینکه اقدامات اولیه این مهم از سال گذشته در معاونت صنایع‌دستی استان فارس انجام شده بود، ابراز امیدواری کرد: این موضوع نوید بخش روزهای خوب هنرهای سنتی و صنایع‌دستی این مرز و بوم باشد.

وی تاکید کرد: فارس بیشترین تعداد شهرها و روستاهای جهانی و ملی صنایع‌دستی در سطح کشور را به خود اختصاص داده است و هم اکنون صنایع دستی شهرهای ملی و جهانی صنایع دستی آباده، شیراز و فیروزآباد در نمایشگاه ایران اکسپو در معرض دید عموم علاقه مندان قرارگرفته است و در این نمایشگاه ۲۶ هنرمند بیش از ۳۰ رشته صنایع‌دستی را در این معرفی و عرضه می کنند.

کد خبر 749496

دیگر خبرها

  • توقیف خودروی تخلیه نخاله در عرصه تاریخی
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • توقیف خودروی تخلیه نخاله روی تپه تاریخی فرخ آباد
  • دستگیری دو نفر به دلیل تخلیه نخاله در حریم یک تپه تاریخی در البرز
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • ۱۰ حفار غیرمجاز در منطقه تاریخی ارومیه دستگیر شدند