Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@18:01:49 GMT

راهکار دورکاری فراگستر برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۹۵۵۸

راهکار دورکاری فراگستر برای مقابله با کرونا

شیوع ویروس کرونا در روزهای پایانی سال۹۸، بسیاری از کسب و کارها را با چالش‌های جدی مواجه کرده است. مشاغلی که چشم انتظار فروش خوب در روزهای آخر سال بودند و حالا با مشکلات اساسی روبرو شدند

*کرونا و دورکاری

شیوع ویروس کرونا در روزهای پایانی سال۹۸، بسیاری از کسب و کارها را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاغلی که چشم انتظار فروش خوب در روزهای آخر سال بودند و حالا با مشکلات اساسی روبرو شدند. تلاطم‌های اقتصادی این بیماری و تاثیرات سوء آن، قطعا تا چند ماه آینده بیش از این روزها، خود را نشان می‌دهد.

با وجود بیماری کرونا، بسیاری از کسب و کارهای کوچک، متوسط و حتی سازمان‌های بزرگ و دولتی مجبور شدند تا در آستانه سال نو به دورکاری روی آورند و به کارمندان خود این اجازه را بدهند تا در محیطی امن‌تر به کار خود مشغول باشند. این توفیق اجباری باعث شد تا مدیران و حتی کارمندان ایرانی که تابحال تجربه دورکاری نداشتند؛ با مزایای کار در منزل آشنا شوند و این احتمال می‌رود که بعد از تمام شدن این ماجراها، نگاه مدیران و کارمندان ایرانی به دورکاری تغییر کند و جامعه آماری دورکار‌ها، افزایش یابد.

دورکاری یا کار در منزل، اگرچه این روزها بیشتر از گذشته انجام می‌شود، ولی چگونگی حفظ کارایی و نحوه ارتباط تیم‌ها با یکدیگر از جمله مسائلی است که هم کارکنان و هم کارفرمایان با آن دست به گریبان هستند.

دورکاری اما مشکلات خاص خودش را هم دارد. تبدیل شدن فرایند کاری یک شرکت به شیوه دورکاری بدون ایراد نیست؛ ولی در این بین قطعا وجود یک زیرساخت و ابزار مدیریتی مناسب می تواند بسیار گره گشا باشد.

یک شرکت برای اینکه بتواند دورکاری را راه اندازی کند نیازمند بستر مناسب برای این کار است. بستر مناسب شامل اینترنت و نرم‌افزارهایی است که کارکنان و مشتریان از طریق آن با هم در ارتباط باشند. یکی از این نرم‌افزارها، نرم افزار اتوماسیون اداری و مدیریت فرایندها است.

فراگستر در شرایط شیوع بیماری کرونا و در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود و حمایت از کسب و کارها و متقاضیان عزیز بیش از گذشته می‌تواند به کمک مدیران و کسب و کارهایی بیاید که می‌خواهند ضمن حفظ کیفیت خدمات و رضایت مشتریانشان، ارتباطات کاری خود و همکارانشان را از منزل بهتر مدیریت کنند.

*برخی از قابلیتهای نرم افزار اتوماسیون اداری فراگستر که دورکاری را برایتان راحت می‌کند.

سیستم اتوماسیون اداری و مدیریت فرایندها (اتوماسیون کسب و کار فراگستر) با دارا بودن ماژول‌ها و زیرسیستم‌های مختلف محیطی برای تعامل کارکنان با یکدیگر و تعامل با مشتریان فراهم می‌کند. همچنین مدیران می‌توانند با استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری گزارشات و عملکرد پرسنل خود را از راه دور مشاهده و ارزیابی کنند.

سیستم اتوماسیون کسب و کار فراگستر، در حال حاضر در بسترهای وب، وب اپلیکیشن، اندروید و iOS امکان ارائه سرویس به متقاضیان را دارد.

برای مدیریت تسک‌ها و کارهای انجام‌شدنی

کارتابل و پیام رسان ویژه محیط‌های کاری (چت سازمانی) برای ارتباط کارکنان با یکدیگر
سیستم مدیریت کارها و درج و پیگیری یادداشت‌های شخصی و یا سازمانی
سیستم اعلام هشدار و یادآوری زمان سررسید کارها
امکان دریافت یادآوری ها به صورت در لحظه
تعیین یادآوری و مشاهده سوابق یادآوری‌های تنظیم شده
مدیریت تقویم و تنظیم جلسات سازمانی

برای ذخیره و بازیابی فایلها و مدارک

امکان کار کردن تیمی و همکاری مشترک روی اسناد و پروژه‌ها
اشتراک‌گذاری و ویرایش در لحظه‌ی اسناد بین اعضای تیم در قالب فرمتهای مختلف وُرد، اکسل، پاورپوینت و .... بدون نیاز به دانلود یا آپلود فایل
سهولت دسترسی سریع به فایلها و مدارک سازمان با استفاده از موتور جستجوی هوشمند و معناگرایانه
تشخیص و نمایش هوشمند مکاتبات مرتبط با یک سند بصورت خودکار توسط سیستم
کنترل پیشرفته سطوح مختلف محرمانگی نامه‌های اداری

برای رسیدگی به مکاتبات و امور پرکاربرد روزانه از طریق تلفن همراه

استفاده از نسخه وب اپلیکیشن (فراگستر پلاس) بر روی تلفن‌ همراه بدون نیاز به نصب اپلیکیشن مجزا

برای پایش و ارزیابی عملکرد کارکنان

استفاده از داشبورد گزارشهای آماده و ساخت گزارشهای اختصاصی (گزارش ساز)
سیستم هوش تجاری BI

برای تغییر سریعتر فرایندهای سازمانی متناسب با شرایط بحرانی این بیماری

بحران فرایند‌های سازمانی در این شرایط در صورت شفافیت داشتن به سادگی قابل کنترل است. در چنین بحرانی ممکن است به طور ناگهانی هریک از اعضا دچار بیماری شود، امکانی برای درخواست مرخصی از راه دور را ایجاد کنید و یا حتی نیاز باشد بنا به شرایط بحرانی بوجود آمده، تغییری در شروط فرایندها داشته باشید. در این صورت زیرسیستم فرم ساز مدیریت فرایندها میتواند به شما کمک کند که در لحظه، تغییرات مدنظر را سریعتر در فرایندهای سازمانی اعمال کنید.

برای ارتباطات و مکاتبات اداری بین دستگاههای اجرایی و واحدهای تابعه

واحدهای دبیرخانه‌ی سازمانها به دلیل تردد زیاد ارباب رجوع و تبادلات کاغذی زیاد از جمله مکان‌هایی به شمار می‌رود که احتمال انتشار ویروس کرونا در آن بسیار محتمل است. همچنین کارمندان دبیرخانه با یکی از آلوده‌ترین اشیا یعنی کاغذ، زیاد سر و کار دارند که مشخص نیست بین چه کسانی و با چه درجه از سلامت و پاکیزگی، جابجا شده‌ است. قابلیتهای تخصصی در بخش دبیرخانه اتوماسیون اداری فراگستر کمک می‌کند تا حد بسیار زیادی حجم مبادلات کاغذی کاهش پیدا کند و اسناد از طریق الکترونیکی و غیرفیزیکی جابجا شود. زیرسیستمهایی نظیر مدیریت ایمیل، مدیریت فاکس، ECE، ارتباط با شبکه دولت و ... در این امر کمک قابل توجهی می‌کند.

بحران‌هایی این‌چنین همیشه بوده، هست و در آینده هم گریبان بشر را در سرتاسر این کره خاکی خواهد گرفت، بنابراین بهترین راه حل برای جلوگیری از ایجاد لطمه به کسب و کار،  تغییر نگرش و رویکرد صاحبان کسب و کارها و سازمان‌ها نسبت به دورکاریست تا در کنار هم از این مشکلات عبور کنیم.

*تخفیف ویژه اتوماسیون اداری فراگستر تا 40 درصد

همه می‌دانیم که سال ۹۸ به سختی گذشت؛ براین اساس، فراگستر در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود و حمایت از کسب و کارها و مشتریان عزیز، در نظر دارد سیستم اتوماسیون کسب و کار و بالاخص ماژول‌های مرتبط با دورکاری را تا پایان بحران شیوع بیماری کرونا، تا 40% تخفیف در دسترس متقاضیان عزیز قرار دهد.

برای استفاده از تخفیف ویژه و دریافت راهکارهای اختصاصی دورکاری ویژه کسب و کارتان، می‌توانید با شماره 42623-021 داخلی 1 تماس بگیرید و یا در کمتر از 30 ثانیه، درخواست خود را از طریق این لینک ارسال کنید تا مشاوران ما برای ارائه‌ی دموی رایگان و غیرحضوری با شما تماس بگیرند.

منبع: فارس

کلیدواژه: دورکاری ویروس کرونا بیماری کرونا اتوماسیون اداری کسب و کارها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۹۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین، با آن که کشور با کمبود ۱۰۰ هزار پرستار مواجه است، وزارت بهداشت حاضر نیست حدود ۲۰ هزار پرستارِ طرحی را که طرح خود را گذرانده‌اند و در دوره کرونا نیز سنگ تمام گذاشتند، به کار گیرد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: پرستاری، یکی از مهم‌ترین مشاغل است که مستقیما با سلامت و جان مردم سر و کار دارد اما مشکلات شغلی و معیشتی این گروه که هر سال تنها وعده بهبود آن از سوی مسئولان داده می‌شود، طاقت پرستاران را بریده است.

ساعت‌های کاری زیاد، حجم سنگین کار، شیفت‌ها و اضافه‌کاری‌های اجباری‌ و با دستمزد اندک، فرسایشی بودن این شغل، اجرا نشدن قوانین اصلاح حقوق و مزایا، تاخیرهای همیشگی در پرداخت معوقه‌ها، کارانه های زیر یک میلیون تومان و حقوق‌های ناچیز ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومانی موجب شده که خیلی از پرستاران با وجود علاقه به حرفه‌شان و با این که در این زمینه تحصیلات و دانش دارند، عطای این شغل را به لقایش ببخشند.

طی سال‌های اخیر شاهد چندین موج مهاجرت پرستاران از کشور و یا تغییر شغل آنها بوده‌ایم. مشکلات شغلی پرستاران تا حدی طاقت‌فرسا شده که این روزها مدام خبر استعفای دسته جمعی آنها از مراکز درمانی را می‌خوانیم و می‌شنویم. هفته گذشته بود که ۴۳ نفر از پرستاران اتاق عمل و بیهوشی بیمارستان شهدای تجریش تهران استعفای دسته‌جمعی دادند. اواخر فروردین هم ۲۲ پرستار بیمارستان تخصصی طالقانی چالوس به صورت گروهی استعفا دادند. به این لیست باید پرستاران بیمارستان طالقانی آبادان و چند مرکز درمانی یزد را هم اضافه کرد که استعفای دسته‌جمعی‌شان در ماه‌های گذشته خبرساز شد. اتفاقی که در یک‌ سال گذشته بارها در مراکز درمانی مختلف رخ داد.

۲۰ هزار پرستار طرحیِ بلاتکلیف

سوی دیگر این ماجرا پرستارانی هستند که دوره طرح خود را در دوران پاندمی کرونا گذراندند و وزارت بهداشت نیز قول جذب و استخدام آنها را داد، اما بعد از فروکش کردن کرونا به وعده‌های خود عمل نکرد و آنها را به حال خود رها کرد. پرستارانی که جان خود را کف دست گرفتند و حتی تعداد زیادی از آنها به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

سید محمد علوی، پرستار بالین و فعال صنفی حوزه پرستاران در گفتگویی به این موضوع اشاره می‌کند که با وجودِ کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور، وزارت بهداشت حاضر نیست ۲۰ هزار پرستار را که طرح خود را در دوره کرونا گذرانده‌اند و به پرستاران طرحی شناخته می‌شوند، جذب کند.

علوی می‌گوید: این پرستاران در دوره مخوف کرونا ایثار کردند و به جامعه خدمت کردند. آنها می‌توانستند طرح‌شان را به تعویق بیندازند اما ازخودگذشتگی کردند و طرح خود را زودهنگام شروع کردند که کارها روی زمین نماند. ما تعداد زیادی دانشجوی ترم ۸ داشتیم که درس‌شان تمام‌نشده، طرح‌شان را شروع کردند و در دل کرونا رفتند.

پرستارانی که با سابقه ۲۰ ساله، شرکتی هستند

در دوره کرونا تعدادی از پرستاران به تازگی طرح خود را به اتمام رسانده بودند، اما مسئولان با دادن فراخوان و بستن قرادادهای کوتاه‌مدت ۶ ماهه و وعده استخدام و تامین امنیت شغلی، آنها را هم نگه داشتند. چون بیمارستان‌ها به شدت دچار کمبود نیرو بود. این را علوی می‌گوید و ادامه می‌دهد: وعده‌ها باعث شد که خیلی از پرستارها با وجود اتمام طرح‌شان ماندند و کار کردند. اما بعد از پاندمی کرونا با کم‌لطفی و بی‌مهری مسئولان مواجه شدند.

این فعال صنفی پرستاران می‌گوید: ما الان حدود ۲۰ هزار نیروی پرستار کارکشته داریم که ۴ سال درس خوانده‌اند و برادری خود را هم در بحران کرونا ثابت کردند، اما وزارت بهداشت آنها را به کار نمی‌گیرد. در این میان پرستارانی هم داریم که بیش از ۲۰ سال سابقه کار دارند، اما هنوز شرکتی هستند و تبدیل وضعیت نشده‌اند.

از تغییر شغل تا مهاجرت به کشورهای عربی

میانگین حقوق پرستاران با در نظر گرفتن سابقه فعالیت آنها بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان است. این را فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید و ادامه می‌دهد: پرستاران باید چند جا کار کنند تا بتوانند زندگی خود را بگذرانند. خیلی از آنها هم تغییر شغل داده‌اند؛ در تاکسی اینترنتی کار می‌کنند، آنلاین‌شاپ زده‌اند و ... . فقط هم معیشت پرستاران مشکل ندارد. ما همکار پزشک داریم که هنوز پروانه مطب خود را نگرفته و بعد از شیفت درمانگاه مسافرکشی می‌کند.

علوی می‌گوید: مشکلات معیشتی پرستاران و عدم اجرای تبدیل وضعیت آنها باعث شده که خیلی از آنها اقدام به مهاجرت کنند. حقوق و مزایای پرستارانی که به عمان مهاجرت کرده‌اند، ۶ برابر حقوق یک پرستارِ فعال در ایران است.

او می‌گوید: متاسفانه پرستارانِ کشورهای حاشیه خلیج فارس را ایران دارد تامین می‌کند. چون الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم و خودمان دچار کمبود باشیم. مساله این است که کمبود پرستار در نهایت به سلامت مردم آسیب می‌زند. نه به کس دیگری.

هر ساعت اضافه‌کاری ۱۵ هزار تومان!

قانون تعرفه خدمات پرستاری، یکی از قوانین اصلاح حقوق پرستاران بود که در سال ۱۳۸۶ به تصویب رسید اما هرگز عملیاتی نشد. تا این که در سال ۱۴۰۰ خود مقام معظم رهبری ورود کردند. با این حال این قانون هرگز به سرانجام نرسید. فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: این قانون که گفته می‌شود اجرایی شده، با چیزی که در شیوه‌نامه آن آمده است، خیلی تفاوت دارد. درواقع فقط دارند کارانه ادوار قبل را به اسم تعرفه خدمات پرستاری پرداخت می‌کنند. الان بیشترین مهاجرت پرستاران به کشورهای حاشیه خلیج فارس است. ما این همه نیرو تربیت نکردیم که راحت، آنها را به حاشیه خلیج فارس و اروپا و ... بفرستیم

علوی توضیح می‌دهد: تعرفه خدمات پرستاری، یک قانون است که ده‌ها بار از سوی خود حاکمیت ضمانت اجرایی گرفته است. مقام معظم رهبری بارها در روزهای پرستارِ سال‌های مختلف به مسئولان تاکید کردند که این قانون را اجرا کنند. با این حال این قانون هنوز اجرا نشده است. یکی از تاکیدهای رهبری این بود که: «با کادر سلامت ایام کرونا نباید مانند کارگر فصلی رفتار شود.» اما متاسفانه وزارت بهداشت دقیقا فصلی برخورد کرد و بعد رفع نیازش در دوره کرونا به آنها گفت: «به سلامت»!

به گفته علوی، هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی در ماه، باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری آنها فقط ۱۵ هزار تومان است! آیا این مبلغ با این حجم از فشار کار و فرسایشی بودن این شغل عادلانه است؟ این نشان می‌دهد که نظام پرداخت وزارت بهداشت نیاز به بازنگری جدی دارد.

لزوم احیای قانون حمایت از مدافعان سلامتِ ایام کرونا

وزارت بهداشت به تازگی اعلام کرده که در سال ۱۴۰۳ قصد استخدام ۲۵ هزار نیرو را دارد. در این میان، تعدادی از فعالان صنفی پرستاری در نامه‌ای به ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری از او خواسته‌اند که برای حل مشکل شغلی پرستاران، طرح استفساریه‌ای به مجلس ارائه دهد و این استفساریه پس از دریافت موافقت مجلس، به وزرات بهداشت ابلاغ شود و دستور دهد که وزارت بهداشت از منابع مالی خود، پرستاران طرحی را به کارگیری کند. هر پرستار علاوه بر ۱۷۰ تا ۱۸۰ ساعت کار موظفی، ماهانه باید ۱۵۰ تا ۲۰۰ ساعت هم اضافه‌کاری داشته باشد. اما مبنای پرداخت هر ساعت اضافه‌کاری فقط ۱۵ هزار تومان است!

علوی می‌گوید: وزارت بهداشت هم توان اجرایی این کار را دارد و هم پولش را. حتی اصرار داریم که این استفساریه در لایحه بودجه سالانه هم گنجانده شود. اگر این اتفاق رخ دهد، گام بزرگی در جهت کاهش مشکلات جامعه پرستاری برداشته خواهد شد.

این فعال صنفی حوزه پرستاران می‌گوید: درضمن ما قانونی داریم که در دوران کرونا به نام قانون "حمایت از ایثارگران و مدافعان سلامت در ایام کرونا" که در ستاد ملی کرونا وضع شد. خواسته ما احیای این قانون است. البته بدون برگزاری هیچ آزمونی برای پرستاران. آزمون این نیروها همان کرونا بود و نیاز نیست دوباره در آزمونی شرکت کنند. حتی اگر مهارت نداشتند، در دوره کرونا کاملا کارآزموده و کارشناس شدند و اتفاقا الان به درد دسیستم می‌خورند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901641

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت