Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

نعمت‌الله اشکستانی درباره اینکه با گسترش شیوع کرونا در کشور و اصفهان احتمال اجرای دوباره مصوبه دورکاری کارمندان به صورت یک سوم و دوم وجود دارد یا خیر؟ اظهار کرد: اجرای قانون دورکاری الزاما برای دوران کرونا نیست، البته طبق آخرین بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور، بیماران پرخطر، زنان باردار و کارمندانی که بچه کوچک دارند باید در اولویت دورکاری کارمندان دستگاه قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براینکه البته برخی مدیران و دستگاه ها زیر بار دورکاری کارمندان خود نمی روند، گفت: رویکرد مدیریتی بسیاری از مدیران به گونه ای است که زیر بار دورکاری نمی روند و یا شاید امکان زیرساختی و اجرایی دورکاری برای برخی مشاغل وجود ندارد به عنوان مثال برخی دستگاه ها امضای دیجیتال ندارند.

معاون مدیرکل اداری و مالی استانداری اصفهان با بیان اینکه مشکل اساسی ارتباط نداشتن اتوماسیون های دستگاه ها از طریق اینترنت است، توضیح داد: شبکه داخلی دستگاه ها با توجه به مخاطراتی که وجود دارد معتقدند که در بستر اینترنت اتوماسیون آنها نباید باز شود و اگر بخواهیم در این شرایط کارمندی دورکاری کند باید بستری وجود دشته باشند که بتواند دسترسی به اتوماسیون خود داشته باشند و ظاهرا برخی دستگاه ها از افتا نتوانستند مجوز لازم را دریافت کنند.

وی درباره اینکه در حال حاضر چند درصد کارمندان استان اصفهان دورکاری می کنند؟ اظهار کرد: شاید سازمان مدیریت استان و دبیرخاله ستاد استانی کرونا چنین آماری را داشته باشد.

اشکستانی گفت: با توجه به وضعیت بحرانی شیوع کرونا در کشور و اصفهان احتمال اجرای دورکاری کارمندان همانند چند ماه ابتدایی شیوع این بیماری بالا است و در این باره درخواست های لازم را به ستاد ملی مبارزه با کرونا ارسال کرده ایم و این ستاد باید تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

وی درباره اینکه برخی از کارمندان با علایم مشکوک به کرونا از ترس بیکاری و قطع حقوق، بیماری خود را پنهان می کنند، اظهار کرد: تاکید ما همواره این است که اگر کارمندی علایم مشکوک دارد در منزل بماند و بعد از تست دادن، جواب آن را به دستگاه خود تحویل دهد و تا زمانی که گواهی سلامت نگیرد به اداره خود بازنگردد و مدیران باید با کارمندان پرخطر در دوران قرنطینه همراهی کرده و مجوز دورکاری دهند.

معاون مدیرکل اداری و مالی استانداری اصفهان تصریح کرد: اگر دستگاهی با بیماران و کارمندان پرخطر خود همراهی نکنند به نوعی تخلف کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دورکاری کرونا ویروس دورکاری کارمندان دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۰۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان اداری و استخدامی کشور، دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوء استفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.

در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهاد‌های عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس ماده ۹۱ قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوء استفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذیربط خود تخلف محسوب می‌شود.

این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که بر اساس ماده ۹۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحد‌های تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده ۹۲ قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تاکید می‌کند که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • هشدار به کارمندان؛ حقوق بگیران حق دریافت هدیه ندارند!
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  • کارکنان دولت حق دریافت هدیه را نخواهند داشت
  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند