Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز کاویانی، با تاکید بر لزوم اجرای کلیه امور اداری بر پایه نظام الکترونیکی گفت: با توجه به گستردگی امور، همپوشانی مأموریت سازمانها، لزوم افزایش سرعت در تصمیم گیری و همچنین حذف ترددهای غیرضروری؛ لازم است تمام سازمان‌ها و بخش‌های وابسته به مدیریت شهری، به سامانه‌های هوشمند و اتوماسیون اداری مجهز شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی پس از بیان مطلب فوق، از ابلاغ دستور تجهیز سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری شهریار به سامانه هوشمند خبر داد و در ادامه افزود: پس از راه‌اندازی اتوماسیون و اتمام بارگذاری پرونده‌های رانندگان و در نهایت راه‌اندازی اپلیکیشن، از این پس صدور و تمدید مجوزها، ارائه درخواست‌ها و کلیه امور اداری رانندگان بدون حضور آنها در سازمان و از طریق اتوماسیون اداری قابل اجرا می‌شود.

کاویانی با بیان اینکه ظرفیت پرسنل سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری شهریار، مطابق چارت سازمانی می‌تواند تا ۵۲ نفر ارتقا یابد، بیان داشت: این سازمان دارای ۳۴ خط درون‌شهری و برون‌شهری تاکسیرانی، ۲۴ خط عبوری متصل به شهرها و شهرستان‌های همجوار و همچنین خطوط اتوبوسرانی شهریار و شهرهای مجاور است به عبارتی این سازمان با دارا بودن حدود ۱۰ هزار پرونده، دارای گستره وسیعی از حوزه مدیریتی است و رئیس این سازمان با ۲۸ پرسنل، سازمان متبوعش را اداره می‌نماید لذا باید از حسن رهنما به عنوان رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری شهریار و تمام کارکنان در این حوزه تقدیر و تشکر کرد اما ضروری است برای کاهش حجم امور اداری و اجرایی، و در نتیجه افزایش کیفیت مدیریت؛ سازمان فوق صاحب یک اتوماسیون بسیار کارآمد و به روز باشد تا مأموریت‌های اصلی خود را در بهبود کیفیت و توسعه ناوگان و در نتیجه رضایتمندی مسافران ارتقا دهد.

شهردار شهریار با بیان اینکه بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند تنها به افزایش سرعت، دقت و شفافیت خلاصه نمی‌شود گفت: یکی از برنامه‌های بلند مدت مدت هر سازمانی کوچک شدن و در نتیجه چابکی و چالاکی سازمان است لذا شهرداری‌ها هم باید در همین مسیر قرار گیرند و با گذر زمان، با کاهش امور اجرایی؛ وارد عرصه مدیریت و برنامه‌ریزی بهتر شود و امور جاری را تا حد ممکن برون سپاری نماید.

وی در ادامه با اظهار اینکه حمل بار و مسافر توسط موتور و انواع خودروهای سبک، نیمه‌سنگین و سنگین در شهرها انجام می‌شود افزود: سازمان حمل بار و مسافر شهرداری، باید بتواند هرگونه فعالیت در این حوزه را در قالب‌های پیک موتوری، باربری‌ها، سرویس مدارس، خودروهای شخصی، تاکسی تلفنی‌ها و حتی تاکسی‌های اینترنتی مدیریت نماید لذا اتوماسیون خریداری شده قابلیت توسعه دارد و در طول زمان گسترش خواهد یافت.

شهردار شهریار با بیان اینکه از آخر تیر ماه، سامانه خریداری شده راه اندازی خواهد شد تصریح کرد: با توجه به اینکه حدود ۱۰ هزار پرونده در سازمان وجود دارد و باید تمام اسناد موجود در سامانه بارگذاری شود، لذا پیش بینی می‌شود این بارگذاری‌ها حداکثر تا ۶ ماه آینده به اتمام برسد و مراحل توسعه سامانه می‌تواند از امور اداری داخلی، به ارتباطات بین سازمانی با اداراتی نظیر؛ اماکن، تشخیص هویت، شبکه بهداشت، پلیس راهور و سایر ادارات نظارتی و اجرایی باشد.

بهروز کاویانی در پایان گفت: مطابق دستور صادره از سوی وزارت کشور، شهرداری شهریار باید از سال‌های ۹۴ و ۹۵ به بعد اقدامات لازم برای تجهیز به سامانه هوشمند را عملیاتی می‌نمود اما با توجه به اینکه ادغام دو سازمان اتوبوسرانی و تاکسیرانی در شهرداری شهریار طی سال ۹۷ عملیاتی شد، لذا مقدمات اجرای آن به تعویق افتاد، اما از این پس، این پویایی، تا رسیدن به جایگاه مطلوب هیچگاه متوقف نخواهد شد و هدف مطلوب ما در مدیریت شهری؛ افزایش کیفیت زندگی برای شهروندان در قالب ساختن یک شهر هوشمند است.

کد خبر 5264744

منبع: مهر

کلیدواژه: بهروز کاویانی شهرداری شهریار حمل و نقل ویروس کرونا عید سعید قربان کرمانشاه بوشهر آمار کرونا نماز عید قربان دعای عرفه عکس استانها واکسن کرونا گرگان خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا اردبیل ایلام امور اداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۳۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز امور مشتریان و اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ بر اساس تماس‌های تلفنی بیمه شدگان با سامانه ۱۶۶۶ و پیگیری امور بیمه‌ای مشخص شده است که برخی شرکت‌های سودجو به دنبال سوءاستفاده از نام و عنوان بیمه سلامت در ارائه خدمات به بیمه شدگان این سازمان هستند.

این در حالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند؛ لذا، این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.

از سوی دیگر تاکید شده است که شهروندان برای اطلاع از آخرین اخبار و آدرس دفاتر پیشخوان طرف قرارداد به سایت سازمان به نشانیihio.gov.ir مراجعه و یا با سامانه ۱۶۶۶ تماس حاصل کنند.

کد خبر 6094889 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • تماس تلفنی برای بیمه شدن کلاهبرداری است
  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • هشدار جدی سازمان ملی مهاجرت به مهاجرین درباره پیامک سامانه «سهما» + جزئیات