Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازگشت مدیر مجموعه آزادی به محل کارش با تصمیم وزیر ورزش، آن هم ۲۴ ساعت پس از برکناری در حالی اتفاق افتاده که مدیر شرکت توسعه دسترسی‌های او را بسته است! - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مجموعه ورزشی آزادی بدون شک مهمترین و استراتژیک‌ترین مجموعه ورزشی در کشور محسوب می‌شود که در طول سال پذیرای مسابقات و ورزشکاران در رشته‌های مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت این مجموعه بزرگ که تعداد قابل توجهی از فدراسیون‌ها نیز در آنجا مستقر هستند، بر هیچ‌کس پوشیده نیست و این مسئله نشان می‌دهد که باید مدیریت درستی در آنجا صورت بگیرد تا این نماد اصلی ورزش کشور، بهترین شرایط را تجربه کند.

اوایل مهر 1400 بود که احمد مددی مدیرعامل سابق استقلال به عنوان سرپرست مجموعه آزادی منصوب شد. حضور مددی انتقاداتی را در پی داشت؛ چرا که دوران حضور او در استقلال با حاشیه‌های زیادی همراه بود و وی بلافاصله پس از کنار رفتن از مدیریت تیم آبی‌پوش پایتخت، مدیریت مجموعه آزادی را بر عهده گرفت.

با گذشت 9 ماه از حضور مددی که حکمش را از علیرضا عاصم یوسفی مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی دریافت کرده بود، مشکلات و اختلافاتی میان این دو نفر به وجود آمده است. چندی قبل عاصم یوسفی نامه برکناری مددی را امضا کرد و او را از پست کنار گذاشت، اما این حکم به فاصله 24 ساعت از سوی حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان وِتو شد. سجادی که انتظار این تصمیم را از سوی مدیرعامل شرکت توسعه نداشت، به سرعت تصمیم او را ملغی اعلام کرد و دستور به بازگشت مددی به محل کار خود داد اما عاصم یوسفی تمام دسترسی‌های اداری و اتوماسیون او را بسته است. در واقع مددی در شرایطی بازگشته که حق امضا، پرداخت حقوق و مواردی این‌چنینی را ندارد.

حال چگونه است که با وجود مخالفت صریح وزیر ورزش با اقدام عاصم یوسفی، مدیر شرکت توسعه دسترسی مددی به اتوماسیون اداری را گرفته و از دستور مافوقش در این زمینه تبعیت نمی‌کند؟ آیا سجادی پیگیر این موضوع بوده که دستورش به صورت کامل اجرایی شده است یا خیر؟ مگر می‌شود وزیر ورزش دستور به بازگشت فردی بدهد و زیر مجموعه‌اش این کار را در ظاهر بپذیرد اما دسترسی‌های آن مدیر را قطع کند؟

در ماه‌های اخیر حاشیه‌های زیادی پیرامون اختلافات چند فدراسیون با شرکت توسعه به وجود آمد،ذر کنار این موضوع اخیرا نیز اختلاف با مدیر مجموعه آزادی پیش آمد که نشان می‌دهد شمار افرادی که با شرکت توسعه اختلاف پیدا می‌کنند روز به روز بیشتر می‌شود. این موضوع می‌طلبد که وزیر ورزش پیگیر علت گسترش این موارد باشد و راهکاری برای حل آن پیدا کند.

انتصاب سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع وزارت ورزش و جوانان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ورزش وزارت ورزش و جوانان شرکت توسعه اماکن ورزشی ورزشگاه آزادی ورزش وزارت ورزش و جوانان شرکت توسعه اماکن ورزشی ورزشگاه آزادی مجموعه آزادی شرکت توسعه عاصم یوسفی وزیر ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۴۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام، اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت‌های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت‌ها خواسته ایم که پیش برنامه‌ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه‌ها 

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه‌ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه‌ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت‌های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن‌ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

دیگر خبرها

  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • آتش‌بازی هواداران پرسپولیس در شروع نیمه‌دوم مصاف با سپاهان +فیلم
  • دستور وزیر ورزش درمورد تغییر نام استقلال
  • دستور وزیر ورزش به معاونت قهرمانی در مورد مراسم تدفین مرحوم اسکویی 
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی